Image Description Image Description

High Five Foundation App

High Five Foundation

Stichting High Five Foundation liep tijdens evenementen tegen het probleem aan dat inchecken van deelnemers omslachtig en traag verliep. Middels een laptop en barcodescanner moesten deelnemers ingecheckt worden.

Fits4All heeft een vrijwilligers-app gebouwd voor Android en iOS waardoor het inchecken sneller en veiliger verloopt, en daarnaast vrijwilligers de mogelijkheid geeft om hun deelnemers te beheren en over te dragen naar andere vrijwilligers.

Huurder portaal

Eigen Huis Dordrecht

Voor onze klant Eigen Huis Dordrecht heeft Fits4All een online portaal gemaakt waarmee de verhuur van woningen snel en eenvoudig kan worden geregeld.

Door een koppeling met Moneybird is het mogelijk om automatische incasso uit te voeren, alsmede koppelen van betalingen op de bankrekening. Hierdoor is de financiële administratie sterk versimpeld. Tevens biedt het portaal koppelingen met SignRequest voor digitaal ondertekenen van huurcontracten en OneDrive voor documentopslag.

Framework:

Image Description Image Description
Image Description Image Description

Data mapper

2019

Voor één van onze klanten heeft Fits4All een koppeling gebouwd die Excel bestanden per e-mail ontvangt, en deze omzet naar een XML-formaat voor het ERP-pakket van onze klant. Dit door middel van de beschikbare EDI-interface van het pakket.

Hierdoor is het benodigde aantal handelingen door medewerkers afgenomen met ruim 90%, wat naast verlaagde kosten ook versnelde orderverwerking met zich meebrengt.

Framework:

Meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Afmelden kan op ieder moment.

Over ons

Fits4All is een IT-dienstverlener met een focus op software-ontwikkeling en optimalisatie van bedrijfsprocessen.